Επιστροφή Ανάκογλου και 3-0 τους Νέους

Επιστροφή Ανάκογλου και 3-0 τους Νέους

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιστροφή Ανάκογλου και 3-0 τους Νέους

bet365

Η επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου έπειτα από σοβαρό τραυματισμό ήταν το γεγονός στη φιλική νίκη(3-0) της επαγγελματικής ομάδας του Άρη επί της αντίστοιχης των Νέων στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο 26χρονος μέσος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις αρχές του περασμένου Απριλίου, στην πρώτη απόπειρα επιστροφής υπέστη υποτροπή και πλέον νιώθει έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Αυτό απέδειξε στο σημερινό(20/2) φιλικό παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας με την αντίστοιχη των Νέων όπου η πρώτη επικράτησε με 3-0. Ο Δημήτρης Ανάκογλου χρησιμοποιήθηκε από τον Δημήτρη Σπανό και φυσικά θα μπει στο rotation του έμπειρου τεχνικού.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, όπου οι επαγγελματίες επικράτησαν χάρη σε δύο γκολ του Ντούνη στο πρώτο ημίχρονο κι ένα του Παυλίδη. Ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε τους Καντιμοίρης, Νέτο, Μαραγκός, Τσουμάνης, Κανακούδης, Νίκιτς, Ανάκογλου, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Ντούνης, Διαμαντόπουλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Λώττας αντί του Διαμαντόπουλου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα