Επιστροφή Ανάκογλου και 3-0 τους Νέους

Επιστροφή Ανάκογλου και 3-0 τους Νέους

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιστροφή Ανάκογλου και 3-0 τους Νέους

bet365

Η επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου έπειτα από σοβαρό τραυματισμό ήταν το γεγονός στη φιλική νίκη(3-0) της επαγγελματικής ομάδας του Άρη επί της αντίστοιχης των Νέων στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο 26χρονος μέσος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις αρχές του περασμένου Απριλίου, στην πρώτη απόπειρα επιστροφής υπέστη υποτροπή και πλέον νιώθει έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Αυτό απέδειξε στο σημερινό(20/2) φιλικό παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας με την αντίστοιχη των Νέων όπου η πρώτη επικράτησε με 3-0. Ο Δημήτρης Ανάκογλου χρησιμοποιήθηκε από τον Δημήτρη Σπανό και φυσικά θα μπει στο rotation του έμπειρου τεχνικού.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, όπου οι επαγγελματίες επικράτησαν χάρη σε δύο γκολ του Ντούνη στο πρώτο ημίχρονο κι ένα του Παυλίδη. Ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε τους Καντιμοίρης, Νέτο, Μαραγκός, Τσουμάνης, Κανακούδης, Νίκιτς, Ανάκογλου, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Ντούνης, Διαμαντόπουλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Λώττας αντί του Διαμαντόπουλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα