Αγκάνθο: «Είχα επαφή με τον Άρη και μου ζήτησαν να βρω παίκτες»

Αγκάνθο: «Είχα επαφή με τον Άρη και μου ζήτησαν να βρω παίκτες»

Gazzetta team
Αγκάνθο: «Είχα επαφή με τον Άρη και μου ζήτησαν να βρω παίκτες»

bet365

Ο Άρης θέλει να συνεργαστεί με τον Νταβίντ Αγκάνθο στο δίκτυο που σκοπεύει να δημιουργήσει για την εύρεση παικτών και ο Ισπανός με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις επαφές με τους «κίτρινους».

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αγκάνθο παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ ARENA 89.4 και σημείωσε αρχικά ότι «ο Άρης είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, ενώ αγαπώ και στη Θεσσαλονίκη. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας… Η θέση του Άρη είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα και να παλεύει με τις άλλες μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για τις επαφές του με τους «κίτρινους» επιβεβαίωσε ότι είχε μια συζήτηση στο περιθώριο της βράβευσης του ΠΣΑΠ. «Είχα μία επαφή με έναν στενό συνεργάτη του προέδρου. Μου είπε ότι θέλουν από εμένα να βρω νεαρούς ταλαντούχους παίκτες από την Ισπανία. Υπήρξε μία πρώτη επαφή για να συνεργαστώ με τον Άρη. Εγώ πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, όμως, δεν είχα καμία επαφή με τον πρόεδρο, ούτε συναντηθήκαμε κατ’ ιδίαν».

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ρωτήθηκε και για τη σύλληψη του Γιονάν Γκαρσία με την κατηγορία του στησίματος αγώνων. «Δεν μπορώ να πάω θέση από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν αποδειχθεί. Τα στημένα παιχνίδια αποτελούν πρόβλημα και γι’ άλλες χώρες. Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα που εμείς οι παλιοί ποδοσφαιριστές, αλλά και οι νέοι πρέπει να προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα