Έρχεται ο Ρονάλντο Γκιάρο για να συζητήσει με Άρη

Έρχεται ο Ρονάλντο Γκιάρο για να συζητήσει με Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Έρχεται ο Ρονάλντο Γκιάρο για να συζητήσει με Άρη

bet365

Ο Άρης θέλει να δημιουργήσει δίκτυο αναζήτησης παικτών τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στην Ισπανία και προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με τον Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Είναι ξεκάθαρο ότι οι «κίτρινοι» κοιτούν το μέλλον, έχουν μπει σε διαδικασία προεργασίας με την προσδοκία της επιστροφής της ομάδας στη Σούπερλιγκα και ήδη έχουν προχωρήσει σε επαφές με τον Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσουν και οι Νταβίντ Αγκάνθο και Νάτσο Γκαρσία. Συνδετικός κρίκος στο όλο project είναι ο Ντάρσι Νέτο ο οποίος ούτως ή άλλως θα δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα την ερχόμενη χρονιά, προς αυτήν την κατεύθυνση έχει συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Άρης θέλει να αναπτύξει συνεργασία με τον Ρονάλντο Γκιάρο μάλιστα ο πρώτος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ημερών ούτως ώστε να συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη και να αποφασίσουν επί συγκεκριμένου πλαισίου συνεργασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα