Σπανός: «Να αυξήσουμε κι άλλο την διαφορά»

Σπανός: «Να αυξήσουμε κι άλλο την διαφορά»

Gazzetta team
Σπανός: «Να αυξήσουμε κι άλλο την διαφορά»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κλείνοντας το πρώτο γύρο, είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι γιατί κλείσαμε με καλή συγκομιδή και στατιστικά. Αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι η διαφορά αυξάνεται αντί να μειώνεται. Αυτή τη διαφορά θέλουμε να την αυξήσουμε και άλλο. Το παιχνίδι σήμερα ήταν μονότονο, αναφορικά με τις ευκαιρίες που φτιάξαμε και επειδή δεν μας απείλησε ο αντίπαλος. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στο γκολ όμως. Πρέπει να το πετύχεις για να μη το δεχτείς. Σε αυτό εμείς δεν είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούνται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα. Έρχεται ακόμα ένας γύρος. Συγχαρητήρια στον κ. Βαζάκα και την Καρδίτσα γιατί είναι ο πιο έμπειρος προπονητής της κατηγορίας και δουλεύει με μια νεανική ομάδα».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ερωτηθείς για το αν η σημερινή εμφάνιση του Άρη ήταν και η καλύτερη μέχρι τώρα, απάντησε πως: «Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε καλά. Η καλύτερη εμφάνιση για μένα, είναι όταν παίζεις καλά και κερδίζεις από το πρώτο ημίχρονο. Όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί είχαμε πίεση, ένταση, πάθος και υπομονή».

Σχετικά με το που ξεχωρίζει ο Άρης κόντρα στις άλλες ομάδες:«Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που υπάρχει στην ομάδα στο πρώτο γύρο, είναι ότι δεχόμενοι 5 γκολ, από κανένα από αυτά δεν έχουμε χάσει βαθμούς. Αυτό μας κάνει καλό γιατί σε κάποια παιχνίδια όπως τον Εργοτέλη, μας έκανε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε ψυχολογία. Πρέπει να μας φύγει το άγχος που έχουμε, αλλά αυτή η ομάδα είναι έτσι δομημένη που φτάνει στο τέλος και οι άλλες ομάδες φοβούνται».

Πρόσθεσε πως: «Σε άλλα παιχνίδια ήμασταν κακοί, σε άλλα μέτριοι και σε άλλα καλύτεροι, όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αν μας έλεγε κάποιος ότι θα ήμασταν στο +8 από την τρίτη θέση, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Αυτό που δε θέλω να δω είναι να χαλαρώσουν κάποιοι. Η διαχείριση ενός προπονητή μετά από τέτοια παιχνίδια, είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ξεκινάμε αύριο τη προετοιμασία για ένα νέο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να κοιτάμε ότι παίζουμε με τη Βέροια και τον Καραϊσκάκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ως ντέρμπι. Αν δεν χαλαρώναμε με τον Καραϊσκάκη, δεν θα είχαμε αυτή την απώλεια».

Τέλος ανέφερε: «Ήθελα να φρεσκάρω την ομάδα. Εκτός από τον Μπαστακό υπάρχει και ο Διαμαντόπουλος. Ο Δημήτρης έδειξε ότι δε ξέχασε να σκοράρει. Εγώ πήρα το ρίσκο. Ο Κανακούδης είναι σε μια θέση που υπάρχουν πολλοί και καθημερινά προπονείται εντατικά. Είναι σοβαρό παιδί και όπως όλοι οι άλλοι θα μπουν στη σειρά για να πάρουν την ευκαιρία τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα