Άρης - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Gazzetta team
Άρης - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

bet365

Ο Άρης επικράτησε άνετα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-0 έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα και δείχνει ασταμάτητος μέχρι να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ!

Σταθερά και χωρίς απώλειες συνεχίζει την πορεία του για την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ ο Άρης! Οι «κιτρινόμαυροι», ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα... Όμως στο πρώτο ημίχρονο έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Αρχικά στο 15' ο Μπαστακός από πολύ κοντά έκανε την κεφαλιά και ο Γκέκας έσωσε, στο 20' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Χαντί αλλά λανθασμένα το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 23' ο Δεληζήσης είδε και πάλι τον Γκέκα να σώζει, ενώ στο 31' ο Σόουζα από την μικρή περιοχή πλάσαρε ψηλά άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για τον Άρη ήταν στο 35', όταν ο Πασάς επίσης από την μικρή περιοχή κατάφερε να πλασάρει άουτ. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε στο πρώτο ημίχρονο με την Αναγέννηση δεδομένα να πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή...

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τελικά ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Άρης, το έκανε με την επανέναρξη του δεύτερου 45λέπτου. Συγκεκριμένα, στο 47' ο Σόουζα μετά από εκτέλεση κόρνερ με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκεί και πέρα το άγχος έφυγε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι δεν έχασαν όσες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην δεύτερη φάση που τους δόθηκε... κλείδωσαν το παιχνίδι.

Στο 62' ο Καραγιάννης ανέτρεψε τον Πασά μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε σωστά την άσπρη βούλα και ο Πλατέλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα για το 2-0. Ίδια εικόνα και στα υπόλοιπα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο αλλά να κατεβάζουν ρυθμούς και στην τελευταία τους φάση να φτάνουν στο 3-0, με τον Μιλούνοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή να σκοράρει.

Ο Άρης με τη νίκη αυτή παρέμεινε αήττητος και στο +6 και +8 από τον δεύτερο ΟΦΗ και την τρίτη Παναχαϊκή και φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (68’ Μιλούνοβιτς), Πασάς (71’ Μαραγκός), Χαντί, Μπαστακός (61’ Ντούνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντούρα (68’ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Λεφίδης (57’ Πλαβούκος), Κονέ (83’ Παπαευθυμίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα