Οφρυδόπουλος: «Το χειρότερό μας ματς»

Οφρυδόπουλος: «Το χειρότερό μας ματς»

Gazzetta team
Οφρυδόπουλος: «Το χειρότερό μας ματς»

bet365

O Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντιμετώπισε την ήττα (1-0) από την Παναχαϊκή με ειλικρίνεια αφού παραδέχτηκε ότι ο Αιγιανιακός ήταν καλύτερος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό, έκανε μεγάλη νίκη. Εμείς παίξαμε μακριά από τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων. Ήταν η χειρότερή μας αγωνιστική παρουσία φέτος. Σε γενικές γραμμές πιστεύω χάσαμε δίκαια. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να αποδεχτούμε την εικόνα μας, την ήττα. Είναι τα ίδια παιδιά που εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθούν, προσφέρουν κάτι στο γήπεδο. Έχουμε καλούς παίκτες, δίκαια βρισκόμαστε ψηλά και κάνοντας σήμερα ένα κακό παιχνίδι χάσαμε.

Συνεχίζουμε, έχει ένα γύρο, θα προσπαθήσουμε στους υπόλοιπους αγώνες. Χάσαμε έναν αγώνα, αλλά κερδίσαμε πολλά περισσότερα. Ίσως από τις ήττες μαθαίνεις περισσότερα κάποιες φορές. Ευχαριστούμε τον κόσμο για το χειροκρότημα. Ό,τι και αν προσπαθήσαμε μέσα στο γήπεδο δεν μας βγήκε. Δίκαια χάσαμε».

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Δεύτερη φορά που σε σύντομο χρονικό διάστημα η Παναχαϊκή είναι πίσω στο σκορ:

«Μέχρι το ματς με τον Πανσερραϊκο δεν είχε ξαναγίνει. Έγινε δύο φορές, είναι μικρό δείγμα, αλλά το κοιτάζουμε στο 100%. Την πρώτη φορά, είχαμε ένα μισάωρο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα, έγινε το ίδιο και φάνηκε να έχουμε προβλήματα. Στη Β’ Εθνική όταν τα σκορ είναι μικρά και στενά, δεν πρέπει να φεύγουμε με την πλάτη στο σκορ. Χρίζει ανάλυσης, πρέπει να το αποφύγουμε».

Για την αλλαγή Μασούρα:

«Ο Νικόλας είναι ένας κανονικός ποδοσφαιριστής. Είναι μικρό παιδί και πρέπει να τον προστατεύουμε. Η Παναχαϊκή είναι εδώ για το Νίκο και έχουμε πολλούς Νίκους. Έγινε αλλαγή για να μη χαθεί χρόνος και θέλαμε να αλλάξει η εικόνα του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα