Παπαδόπουλος: «Για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ»

Παπαδόπουλος: «Για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ, ενώ τόνισε τη σημασία να μαζέψει περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί της Σπάρτης με 3-0:

«Μια σημαντική νίκη για μας, σε ένα γήπεδο που ο αντίπαλος μας ήταν αήττητος. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι με πρέσινγκ ψηλά και ένταση. Αυτή η διακοπή που έγινε δεν ήταν υπέρ μας. Μας έκοψε το ρυθμό. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και μετά το δεύτερο γκολ ήρθε μια δίκαιη νίκη.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Εύχομαι στον Ανέστη Νάστο και τη σύζυγο του όλα να πάνε καλά. Η σκέψη μας είναι μαζί του. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Από το ξενοδοχείο μέτρησε η παρουσία του.

Τελείωσε ο πρώτος γύρος, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σημαντική χρονιά για τον ΟΦΗ. Εύχομαι ο ΟΦΗ να είναι στις θέσεις της ανόδου. Καλή συνέχεια στην Σπάρτη και να πετύχει τους στόχους της.

Θέλω να πω κάτι ακόμη. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, Το «να» με το «αν» δεν έχει καμία σχέση. Είμαι προπονητής στον ΟΦΗ, σε μια θέση, που την είχε ένας άνθρωπος που τον αγαπώ και εύχομαι να είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Ο στόχος είναι στο τέλος του πρωταθλήματος, να είμαστε σε μια προνομιούχο θέση.

Εύχομαι να μην αποσυρθούν άλλες ομάδες. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς θέλουμε στον β’ γύρο 6 βαθμούς παραπάνω, από ότι στον πρώτο. Για μας είναι σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. Το μυαλό μου είναι στον παίκτη μου τον Ανέστη Νάστο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα