Η μεγάλη αξία των τριών ανατροπών

Η μεγάλη αξία των τριών ανατροπών

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η μεγάλη αξία των τριών ανατροπών

bet365

Η ήττα της Παναχαϊκής από τον Αιγινιακό δεν αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα για τον Άρη αλλά δείχνει ότι λίγοι μπορούν να κάνουν αυτό που ήδη έχουν πετύχει τρεις φορές οι «κίτρινοι».

Εφόσον ο Άρης κάνει το καθήκον του αύριο(18/2, 15:00) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα από τους άμεσους αντιπάλους του οι οποίοι – βάσει της λογικής – είναι δύο. Ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή. Διότι η εντός έδρας ήττα της τελευταίας από τον Αιγινιακό, εφόσον συνδυαστεί με νίκη των «κίτρινων» επί της Καρδίτσας, αυτομάτως θα αυξήσει τη βαθμολογική απόσταση στους οκτώ βαθμούς.

Οι Πατρινοί έπεσαν θύματα έκπληξης, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν εις βάρος τους σκορ σε 65 αγωνιστικά λεπτά, κάτι δηλαδή που έκανε (μέχρι στιγμής) τρεις φορές η ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Είναι οι… περιβόητες ανατροπές στις οποίες συνεχώς αναφέρονται οι άνθρωποι του Άρη γιατί αυτό είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματά τους, όταν στέκονται στον χαρακτήρα της φετινής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης είχε επιστρέψει στον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη καθώς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 και επικράτησε με 2-3. Το ίδιο έκανε και με την Παναχαϊκή στο Κλεάνθης όπου βρέθηκε πίσω με 0-1 και επικράτησε με 2-1. Ομοίως και στη Δράμα απέναντι στη Δόξα όπου νίκησε με το ίδιο σκορ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα