Σπάρτη - ΟΦΗ 0-3

Φώτης Καρακούσης
Σπάρτη - ΟΦΗ 0-3

bet365

Έτσι δεν χάνει την άνοδο. Επίδειξη δύναμης για τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επικρατούν με το εμφατικό 3-0 της αήττητης έως σήμερα Σπάρτης στην Λακωνία και να ανεβαίνουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πάνω από την Παναχαϊκή.

Παίζοντας απέναντι στην αήττητη εντός έδρας Σπάρτη (η οποία μάλιστα είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ μέσα στο σπίτι της), ο ΟΦΗ είχε δύσκολο έργο στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Football League. Οι Κρητικοί πήγαν στην Λακωνία και κάνοντας επίδειξη δύναμης επικράτησαν με 3-0, δείχνοντας πως αν συνεχίσουν έτσι δύσκολα θα μείνουν εκτός από το τρένο της ανόδου.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβηκε με το τρίποντο αυτό στην 2η θέση, καθώς εκμεταλλεύτηκε την τεράστια γκέλα της Παναχαϊκής που έχασε μέσα στην Πάτρα από τον Αιγινιακό με 1-0.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μίλαν - Σαμπντόρια? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο 20' με ένα... κεραυνό του Μαχαίρα. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους στο διάστημα αυτό να μην μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.

Στην επανάληψη η Σπάρτη προσπάθησε να βγει μπροστά και να πιέσει, αλλά αυτός που μίλησε ήταν ο Μάνος για τους Κρητικούς. Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας πέτυχε ακόμα δύο γκολ φτάνοντας τα 13 και οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμα νίκη και μάλιστα στην πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας στον πρώτο γύρο. Ο Μάνος σκόραρε με σουτ στο 68' και 83' και ο ΟΦΗ πανηγύρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που όπως αναφέραμε τον φέρνουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σπάρτη (Αποστολάκος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμότζι (59′ Μπέλλης), Παναγιώτου (82′ Φουρτάδο), Τριανταφυλάκος, Ράνος, Γουόρντεν, Γραικός (54′ Μουζακίτης).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Νάστος, Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (75′ Ντίνας), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (84′ Κοέλιο), Ποτουρίδης (49′ Βαφέας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα