Παναχαϊκή - Αιγινιακός 0-1

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Αιγινιακός 0-1

bet365

Μεγάλη γκέλα για την ομάδα της Πάτρας η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από τον Αιγινιακό. Σκόρερ o Σοφιανής στο 25'.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί υποδέχθηκαν τον Αιγινιακό και όχι μόνο δεν κατάφεραν να κερδίσουν, αλλά έχασαν κιόλας με συνέπεια να πέσουν από την 2η θέση, την οποία κατέχει πλέον ο ΟΦΗ.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Σοφιάνης, ο οποίος στο 24' κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά και να δώσει πολύτιμους βαθμούς στον Αιγινιακό που ανέβηκε στην 9η θέση με 22 βαθμούς, μένοντας μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά φάνηκε πως τους λύγισε το άγχος με συνέπεια να γνωρίσουν μια οδυνηρή ήττα, που αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, μπορεί να τους στοιχίσει, καθώς ήταν από αυτές που λέμε πως είναι εντελώς εκτός προγράμματος, ειδικά για ομάδες που παλεύουν για την άνοδο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Γκίνο, Σωτηράκος,Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (68′ Βασιλείου), Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μασούρας (28′ Στεργίδης), Μωραΐτης (46′ Μουστακόπουλος)

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (59′ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης (73′ Μπιλάλι), Πέριτς (80′ Ζούρκος), Παπαδόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα