Βαλεριάνος: «Δεν γίνεται να παίζεις καταιγιστικά επί 90 λεπτά»

Βαλεριάνος: «Δεν γίνεται να παίζεις καταιγιστικά επί 90 λεπτά»

Gazzetta team
Βαλεριάνος: «Δεν γίνεται να παίζεις καταιγιστικά επί 90 λεπτά»

bet365

Ο Γιώργος Βαλεριάνος σχολίασε τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή του Άρη αλλά και τον αγώνα(18/2, 15:00) που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στη σημερινή(16/2) Media Day και αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση.

«Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο. Η ομάδα αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο, είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε αποτελέσματα κυρίως όταν συνδυάζονται με καλές εμφανίσεις. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Για να είμαστε πρώτοι από την πρώτη αγωνιστική. Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή πορεία και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Ο Γιώργος Βαλεριάνος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ο στόχος του αήττητου στον πρώτο γύρο. «Δεν κυνηγάμε το αήττητο, αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό». Σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Άρης στην απόδοσή του, είπε:

«Δεν υπάρχει ομάδα που να είναι καταιγιστική για 90 λεπτά. Προσπαθούμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε ομάδες που έρχονται για να κρατήσουν το μηδέν κι όταν δεν τα καταφέρνουμε ανεβάζουμε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο».
Σε ερώτηση για το αν νιώθει ανταγωνισμό με την απόκτηση του Πέτρου Κανακούδη κι αν θα τον βοηθήσει ο τελευταίος με την εμπειρία του, είπε: «Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν δηλαδή έρχεται ένας παίκτης που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος με την εμπειρία που έχει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα