Ο Νιόπλιας «χάρισε» 5.000 ευρώ στον ΟΦΗ!

Ο Νιόπλιας «χάρισε» 5.000 ευρώ στον ΟΦΗ!

Gazzetta team
Ο Νιόπλιας «χάρισε» 5.000 ευρώ στον ΟΦΗ!

bet365

Στην κίνηση να παραιτηθεί από τα 5.000 ευρώ που αξίωνε ως χρωστούμενα προχώρησε ο Νίκος Νιόπλιας

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ο πρώην παίκτης και προπονητών των Ομιλητών συναντήθηκε με τον Κώστα Καζανάκη κι αποφάσισε να μη διεκδικήσει το ποσό των 5.000 ευρώ, που του χρωστούσε ο σύλλογος. Στο παρελθόν είχε καταθέσει προσφυγή, ώστε να τα διεκδικήσει, ωστόσο μετά τη συνάντηση ανακοίνωσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ την απόφασή του να την αποσύρει, ώστε να μη σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια της ομάδας για οικονομική εξυγίανση.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του κρητικού συλλόγου, ο κ. Καζανάκης, που είναι κοντά στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το Νίκο Νιόπλια για την στάση του αυτή. Είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και αγαπάει την ομάδα. Τον ευχαριστώ, για την βοήθεια του στην μεγάλη προσπάθεια, που κάνουμε όλοι αυτήν την εποχή, για να μπορέσει ο ΟΦΗ, να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε».

Εξάλλου, με ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί και αυτή το Νίκο Νιόπλια για την διευθέτηση του ζητήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα