Η ανανέωση του Πλατέλλα και το «τέλος» του Μπαργκάν

Η ανανέωση του Πλατέλλα και το «τέλος» του Μπαργκάν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η ανανέωση του Πλατέλλα και το «τέλος» του Μπαργκάν

bet365

Ο Άρης επισπεύδει τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Βαγγέλη Πλατέλλα και μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ στηρίζει την απόφαση του Δημήτρη Σπανού για τον Κενάν Μπαργκάν.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία του Άρη. Τόσο σε εκτελεστικό όσο και σε δημιουργικό ρόλο, ο βραχύσωμος επιθετικός είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά και στον Άρη επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας μαζί του. Το συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεδομένου του ενδιαφέροντος που ήδη έχει στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού, οι «κίτρινοι» ήδη προχώρησαν σε φιλολογικές συζητήσεις με σκοπό να «φορτσάρουν» μετά τον αγώνα της Κυριακής(18/2) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Πλατέλλα, ο Κενάν Μπαργκάν θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα. Κι αυτό διότι η διοίκηση της ΠΑΕ δείχνει να στηρίζει την απόφαση του Δημήτρη Σπανού, έχοντας και η ίδια εξαντλήσει κάθε περιθώριο με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Είναι αλήθεια εξάλλου ότι στο πρώτο επεισόδιο που κλόνισε τις σχέσεις των δύο πλευρών, είχε παρέμβει η διοίκηση κι έτσι είχαν αποκατασταθεί (προσωρινά) οι σχέσεις. Πλέον όμως δεν πήρε θέση, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την απόφαση του Δημήτρη Σπανού αλλά και με σκοπό να ηρεμήσει την κατάσταση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα