Η (χαμένη) δεύτερη ευκαιρία του Μπαργκάν

Η (χαμένη) δεύτερη ευκαιρία του Μπαργκάν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η (χαμένη) δεύτερη ευκαιρία του Μπαργκάν

bet365

Με απόφαση του Δημήτρη Σπανού ο Κενάν Μπαργκάν δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα καθώς υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα.

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Κενάν Μπαργκάν βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, τελικώς όμως αποφασίστηκε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Αιτία ήταν το επίπεδο επαγγελματισμού του και φυσικά τα παράπονα που είχε ο Δημήτρης Σπανός για τη συμπεριφορά του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Τότε μάλιστα, ο προπονητής του Άρη είχε δηλώσει ότι… «κάποιος πρέπει να μιλήσει στην ψυχή του. Αδικεί τον εαυτό του γιατί είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν θα του βάλω δέκα πρόστιμα γιατί έτσι δεν λύνεται».

Ο Μπαργκάν συνεχίζει να μην δέχεται τις αποφάσεις του προπονητή του και το απέδειξε την παραμονή του αγώνα με τον Πανσερραϊκού. Αφού αντιλήφθηκε ότι είναι ήταν αποστολής, αρνήθηκε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν κι αυτοί εκτός αποστολής. Μάλιστα, χθες(12/2), ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών ο Δημήτρης Σπανός ενημέρωσε τον Μπαργκάν ότι πλέον δεν τον υπολογίζει και ότι θα προπονείται μόνος του, παραπέμποντας το θέμα στη διοίκηση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα