Δύσκολες νίκες για Τρίκαλα, Σπάρτη, τρομερή ανατροπή για Αιγινιακό!

Gazzetta team
Δύσκολες νίκες για Τρίκαλα, Σπάρτη, τρομερή ανατροπή για Αιγινιακό!

bet365

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη Football League τα Τρίκαλα και η Σπάρτη, ενώ τρομερή ανατροπή πέτυχε ο Αιγινιακός. Ισοπαλία για Απόλλων Πόντου και ΑΕ Καραϊσκάκη.

Τρίκαλα – Καλλιθέα 1-0

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη για τα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ επικράτησε της μαχητικής Καλλιθεάς με 1-0 κι έμεινε κοντά στην τέταρτη θέση.

Σε ένα παιχνίδι που τα Τρίκαλα ήταν ανώτερα από την αρχή, κι απείλησαν με τον Χιντζίδη δυο φορές, δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ. Τελικά τα κατάφεραν να το πετύχουν στο 43' με τον Ζγκούρι ο οποίος έφυγε στην κόντρα και με πλασέ έκανε το 1-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα πήρε μέτρα στο γήπεδο κι έδειξε να ψάχνει την ισοφάριση. Οι φάσεις έλειπαν και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (73' Ν' Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Σαχινίδης (85' Ανδρεόπουλος), Ζγκούρη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Πολίντορο (51' Μάκο), Παπαγγελής, Καντέ, Σεζάι, Γλυνός (62' Γκέτσι), Μίγγος (82' Ταμπάκης), Σμυρλής, Ζυγκερίδης.

Αιγινιακός – Εργοτέλης 3-2

Απίθανο παιχνίδι στην Κατερίνη. Ο Αιγινιακός αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 στο ημίχρονο, τελικά γύρισε την κατάσταση στην επανάληψη και πήρε μια ανέλπιστη νίκη με 3-2.

Ο Εργοτέλης έδειξε να είναι το αφεντικό της αναμέτρησης από το πρώτο ημίχρονο! Η ομάδα του Τάκη Γκώνια, ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς στο 8' με τον Μπουρσέλη να πλασάρει από κοντά για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να βρουν ένα δεύτερο γκολ, κάτι που τελικά έγινε στο 28', όταν ο Κάιπερς μετά από πάσα του Μπουρσέλη έκανε το 2-0 κι έστειλε με ένα καλό προβάδισμα τον Εργοτέλη στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όμως όλα ήρθαν τούμπα! Στο 68', ο Πέριτς βρήκε τον Παπαδόπουλο κι αυτός με πλασέ μείωσε σε 1-2. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και η ισοφάριση. Αυτή την φορά ο Πέριτς από κοντά πλάσαρε κι έκανε το 2-2. Όμως, η αντεπίθεση του Αιγινιακού δεν σταμάτησε εκεί. Στο 75', η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Τσολακίδη μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (46’ Τσολακίδης), Πολύζος, Αντωνιάδης (57’ Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Πέριτς, Τοπαλίδης, Μπιλάλι (62’ Κούστα).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (57’ Ροβίθης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Ιατρούδης (83’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος (68’ Έφορντ), Μπούζας.

Σπάρτη – Δόξα Δράμας 1-0
Ένα σουτ του Μουζακίτη που μπήκε γκολ στο 74' έκανε την διαφορά στο ματς της Σπάρτης με την Δόξα Δράμας. Η Σπάρτη είχε και δοκάρι στο 22' από σουτ του Ράνου ενώ στο ματς υπήρξε και ένταση και αποβολή του προπονητώ των γηπεδούχων, Πολυμενέα από τον πάγκο της Σπάρτης για διαμαρτυρία. Αυτό συνέβη μετά από πέναλτι που ζήτησε η Σπάρτη στο 65'.
Σπάρτη (Πολυμενέας): Γιακουμής, Ζουλιώτης,Νιάρος, Βοσνακίδης,Τζιμόντζι, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Γουόρντεν και Γραικός (67′ Μουζακίτης).
Δόξα Δράμας (Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ντατίδης (68′ Βιτλής), Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης (47′ Τζόκιτς), Κουσκουνάς, Σιώπης, Γκότοβος και Καπνίδης.

Απόλλων Πόντου – Α.Ε. Καραϊσκάκης 0-0

Σε ένα ματς που είχε την αποβολή του Καλαϊτζίδη του Απόλλωνα Πόντου στο 90' και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τα καρέ των 2 αντιπάλων. Το 0-0 μάλλον ήταν αναμενόμενο βάση της εικόνας του αγώνα.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (75′ Κυβελίδης), Συμελίδης, Καλαϊτζίδης, Λιόνης (64′ Βλαχομήτρος), Καλογέρης, Χασομέρης και Σαμαράς.
ΑΕ Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (67′ Νικολόπουλος), Παπανίκου, Χούσος, Δημητριάδης, Μπεκατώρος, Μακρής, Ευαγγέλου (16′ λ.τρ. Ψιάνος), Λουκίνας και Κυριάκης.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα