Με 20 παίκτες στις Σέρρες ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Με 20 παίκτες στις Σέρρες ο Άρης

bet365

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα(10/2, 15:00) με τον Πανσερραϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαργκάν, Λώττας για τους «κίτρινους».

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θέλει να πετύχει την 3η διαδοχική νίκη της στο Πρωτάθλημα ούτως ώστε – στην χειρότερη περίπτωση –να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας τόσο από την Παναχαϊκή όσο και από τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε απέναντι στη Σπάρτη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα(9/2) το πρωί με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Σόουζα, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν και Ντούνης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κενάν Μπαργκάν και οι Τσουμάνης, Νέτο, Λώττας, Κανακούδης, Ανάκογλου και Μαντζάρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα