ΑΟ Χανία Κισσαμικός - Τρίκαλα 3-0

Gazzetta team
ΑΟ Χανία Κισσαμικός - Τρίκαλα 3-0

bet365

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, ο Κισσαμικός ήταν σαρωτικός ως το 70’ κι επικράτησε άνετα τελικά των Τρικάλων με 3-0 στον αγώνα που έκλεισε τη 15η αγωνιστική της Football League, ξεπερνώντας τους Θεσσαλούς στη βαθμολογία και «σκαρφαλώνοντας» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν στον αγώνα σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, προερχόμενοι από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες κι έχοντας πια φτάσει να ισοβαθμούν με τη Δόξα Δράμας και τους Τρικαλινούς στην πέμπτη θέση. Με την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο τους επιβεβαίωσαν την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση και το τελικό 3-0 είναι αντιπροσωπευτικό όσων συνέβησαν στα Χανιά!

Όλα κρίθηκαν στο διάστημα 47-70’, όταν και οι Κρητικοί πέτυχαν τρία γκολ με τους Αποστολίδη (47’), Χαλκιαδάκη (68’) και Καλούδη (70’), που «πυροβόλησαν» εύστοχα τα αδύναμα να αντιδράσουν Τρίκαλα. Έκτοτε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού όλα είχαν κριθεί και δεν υπήρχαν περιθώρια ανατροπής. Στο 88’ ο Βρεττός δέχθηκε κόκκινη κάρτα για έντονη αψιμαχία με τον Μάκο κι αυτό ήταν το μόνο «μελανό» σημείο για τους Χανιώτες σε αυτό το εξαιρετικό μεσημέρι, που τους βρίσκει στην 4η θέση με 27 βαθμούς, μετά από 15 αγώνες στη Football League!

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71’ Σάλιακας), Ξύδας (78’ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο (83’ Λεμονής)

ΑΟ Τρίκαλα (Πέτρος Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75’ Ανδρεόπουλος), Γροντής (61’ Ν’Λουντουλού), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρη (75’ Ντακόλ), Σαχινίδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα