Ο Καραϊσκάκης... έσπρωξε ακόμα πιο κάτω τον Παναιγιάλειο

Gazzetta team
Ο Καραϊσκάκης... έσπρωξε ακόμα πιο κάτω τον Παναιγιάλειο

bet365

Η ΑΕ Καραϊσκάκη επικράτησε του Παναιγιάλειου με 2-0 και τον έστειλε ακόμα πιο κοντά στη Γ' Εθνική... Στο 0-0 έμειναν Καλλιθέα και Αιγινιακός.

Η 15η αγωνιστική της Football League ολοκληρώθηκε την Δευτέρα με τις αναμετρήσεις της ΑΕ Καραϊσκάκη με τον Παναιγιάλειο και της Καλλιθέας με τον Αιγινιακό.

Η ομάδα της Άρτας, επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου και πήρε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο που την κρατά σχετικά ψηλά στην βαθμολογία. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η ομάδα του Παναιγιάλειου, η οποία με την ήττα αυτή βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην Γ' Εθνική, αφού απέχει 6 βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

Το σκορ άνοιξε στο 52' ο Ευαγγέλου, ενώ στο 88' ο Μπεκατώρος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (46' Κυριάκης), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Δημητριάδης (86' Κόλλινς), Μπεκατώρος, Κουσίδης (46' Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Γκούμας, Μηλιώτης, Χαρίτος (33' Δοξάκης), Πολιανίδης (59' Καναβέτας), Ζαφειράκης (59' Κόκκορης), Σταματής.

Στο έτερο ματς της Δευτέρας, η Καλλιθέα έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, είχαν τις φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα μένοντας στο ισόπαλο 0-0 το οποίο την κρατά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Αιγινιακός παραμένει σε δύσκολη θέση, ωστόσο πήρε έναν σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος, Καντέ, Μάκο (73' Ζυγκερίδης), Σμυρλής, Γλυνός (82' Ντούγκα), Ταμπάκης (64' Χοτζάλι).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι (76' Πετρούσης), Πέριτς, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης (61' Μπιλάλι).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα