«Πέταξε» και άλλους βαθμούς η Παναχαϊκή

Gazzetta team
«Πέταξε» και άλλους βαθμούς η Παναχαϊκή

bet365

Ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ψυχωμένο Πανσερραϊκό (1-1) και πλέον βλέπει τον ΟΦΗ να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω.

Δεύτερη συνεχόμενη... γκέλα για την Παναχαϊκή, σαφώς μεγαλύτερη από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σπάρτη εκτός έδρας (0-0). Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρότι ήταν καλύτερη δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Πανσερραϊκού στην Αγυιά και το 1-1 φέρνει τον ΟΦΗ να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω (34-33), ενώ ο Άρης έχει πλέον 39. Από την άλλη οι Σερραίοι με τον βαθμό αυτόν έφτασαν τους 13 και είναι μόλις 3 πίσω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο αυτοί που άνοιξαν το σκορ ήταν οι φιλοξενπύμενοι. Συγκεκριμένα στο 35' ο Ενομό έφυγε από κανονική θέση, πέρασε και τον Σούλη και προ κενής εστίας έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή πίεζε συνεχώς από το ξεκίνημα, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το μόνο που κατάφερε ήταν τελικά να ισοφαρίσει με τον Μωραΐτη στο 66' και να πάρει τον έναν βαθμό.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Βασιλείου, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (76′ Γκίνο), Ντάσιος (61′ λ.τρ. Μπουτζίκος), Μωραΐτης

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ιωαννίδης, Ναζίμ, Τσιμίκας, Κρητικός, Ενόμο, Σιάκκας, Ποζατζίδης (84′ Χατζητέρογλου), Παπουτσογιαννόπουλος (61′ Ρούτσης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα