Νίκες για Εργοτέλη και Απόλλωνα Λάρισας

Gazzetta team
Νίκες για Εργοτέλη και Απόλλωνα Λάρισας

bet365

Με γκολ του Κάιπερς ο Εργοτέλης νίκησε την Αναγέννηση Καρδίτσας κι ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (1-0).

Το σερί του Εργοτέλη συνεχίζεται. Η ομάδα του Τάκη Γκώνια πέτυχε την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε ματς (το άλλο ισόπαλο) και μετά το «διπλό» στις Σέρρες νίκησε και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κάιπερς στο 43'. Ο επιθετικός του Εργοτέλη εκτέλεσε το πέναλτι, ο Γκέκας απέκρουσε αλλά ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτή τη νίκη ο Εργοτέλης για πρώτη φορά στη σεζόν ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!

Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπούζας, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Νικολακάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (76' Ροβίθης), Μπάτζιος, Μπουτσάκης (65' Ιατρούδης), Σταματάκος (91' Βογιατζής), Κάιπερς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης (84' Μπούσδρας), Κωνσταντινόπουλος, Καραγιάννης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (84' Πλούμης), Χαντζάρας, Πλαβούκος (76' Ντράγκας), Τζέκος

Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 1-0

Σημαντικό άλμα σωτηρίας για τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να επικρατήσουν του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και έφτασαν τους 22 βαθμούς, 7 περισσότερους από τον Αιγινιακό που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη οι Πόντιοι που ξεκίνησαν με τόσα όνειρα την φετινή χρονιά, έπεσαν στην 10η θέση με 18 βαθμούς συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Κανούλας με σουτ στο 77'.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (85′ Ανδρέου), Τσιλούλης, Κανούλας (85′ Δημολιός), Συράκος (58′ Καρακατσάνης).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82′ Βλαχομήτρος), Καπίας, Λιόνης (80′ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα