Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών σε Καλλιθέα και Σπάρτη από το Διαιτητικό

Gazzetta team
Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών σε Καλλιθέα και Σπάρτη από το Διαιτητικό

bet365

Το Διαιτητικό της ΕΠΟ με απόφασή του ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών προς την Καλλιθέα αλλά και την Σπάρτη μέχρις ότου εξοφλήσουν τα χρέη τους σε Στεφάνοβιτς και Αλέξανδρο Γκαλίτσιο αντίστοιχα.
Η ανακοίνωση - ενημέρωση:
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Αναφορικά με την, από 13.12.2017 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέφαν Στεφάνοβιτς (Stefan Stefanovic) του Βλάντιμιρ (Vladimir) σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα:
Ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 122/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Καλλιθέα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ. 469/2017 απόφασής της Α Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.
- Αναφορικά με την, από 20.12.2017 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γκαλίτσιου του Ιωάννη, περί επιβολής των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ Σπάρτη:
Επέβαλε στην καθ’ ής η αίτηση ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 323 /2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα