Πυρ και μανία στον Άρη με τον Κιοτζένη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πυρ και μανία στον Άρη με τον Κιοτζένη

bet365

Στον Άρη πνέουν τα μένεα για τη διαιτησία του Ευάγγελου Κιοτζένη από την Ξάνθη, σκοπεύουν να κάνουν καταγγελία στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και στέκονται κυρίως στη φάση της ανατροπής του Ντούνη στο 86ο λεπτό.

Μετά τη νίκη στη Βέροια (προφανώς με αρκετή δόση ειρωνείας) ο Δημήτρης Σπανός υποστήριξε ότι «σε 10-15 ημέρες ο διαιτητής θα πάρει και προαγωγή». Δεν θέλησε να πει περισσότερα, αλλά μετά τον αγώνα οι επιτελείς του Άρη ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή Κιοτζένη από την Ξάνθη. Μάλιστα, στη φάση της ανατροπής του Ντούνη στο 86ο λεπτό ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παύλος Μυροφορίδης, έκανε έντονα παράπονα στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα.

Ο Άρης στέκεται στη συγκεκριμένη φάση γιατί ο Κιοτζένης ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων, η ανατροπή έγινε μπροστά στα μάτια του καθώς επίσης και γιατί ήταν τόσο ξεκάθαρη η ανατροπή που (όπως λένε στον Άρη)… «δεν γίνεται να μην την είδε». Μάλιστα, από την ΠΑΕ Άρης σημειώνουν ότι θα γίνει καταγγελία στην ΚΕΔ και θα ζητηθεί η τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα