Το «αντίο» του Καπνίδη και η αποστολή για τη Βέροια

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το «αντίο» του Καπνίδη και η αποστολή για τη Βέροια

bet365

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να εκδοθεί και τυπικά το διαζύγιο του Άρη με τον Αντώνη Καπνίδη. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το τέλος της προπόνησης και το απόγευμα θα λύσει το συμβόλαιό του σε συνάντηση που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία τακτοποίησης εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από τη μέχρι στιγμής συνεργασία τους. Στη συνέχεια ο Αντώνης Καπνίδης θα μεταβεί στη Δράμα ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του στη Δόξα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Γι’ αυτόν τον λόγο ο παίκτης βρέθηκε σήμερα(30/1) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και φυσικά αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα – ενόψει του αυριανού(31/1) αγώνα με τη Βέροια – καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Ούγκο Σόουζα όσο και ο Γιώργος Βαλεριάνος αλλά το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθούν στο βασικό σχήμα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα