Τεσσάρα ο Απόλλων Πόντου και... ανάσα για Καλλιθέα

Δημήτρης Τομαράς
Τεσσάρα ο Απόλλων Πόντου και... ανάσα για Καλλιθέα

bet365

Σαρωτική νίκη του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 4-1 επί του Παναιγιάλειου στην Football League ενώ η Καλλιθέα πήρε σημαντική από βαθμολογικής πλευράς νίκη με 3-1 επί του Πανσερραϊκού.
Η Καλλιθέα παίζοντας στο γήπεδό της ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού με σκορ 3-1. Βρέθηκε να χάνει στο 16' από σέντρα του Κάκκο και κεφαλιά του Γκούρτσα. Ισοφάρισε γρήγορα και για την ακρίβεια στο 20'. Ο Συριόπουλος σκόραρε μετά από κόρνερ του Μάκο για το 1-1. Στο 25' η Καλλιθέα πήρε πέναλτι για ανατροπή του Σμυρλή από τον Ρίστιτς. Στο 26' ο Σμυρλής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 2-1. Στο 51' για ένα μαρκάρισμα του Τσιμίκα από τον Παπαγγελή οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού ζήτησαν πέναλτι. Στο 79' μετά από λάθος στην άμυνα της Καλλιθέας ο Γκούρτσας είχε δοκάρι και ενώ η μπάλα αφού βρήκε εκεί πήγαινε παράλληλα προς την γραμμή της εστίας. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν γκολ αναφέροντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Στο 84' το 3-1 έγινε από πλασέ του Σμυρλή. Για την Καλλιθέα ήταν μία σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής της ενώ και ο Πανσερραϊκός παλεύει για την επιβίωσή του στην κατηγορία.
Σαρωτικός ο Απόλλων Πόντου, 4-1 εντός τον Παναιγιάλειο
Σε ένα γήπεδο σε κακή κατάσταση ο Απόλλων Πόντου διέλυσε με σκορ 4-1 την ομάδα του Παναιγιάλειου. Το ματς εξαρχής είχε φάσεις και στο 14' έγινε το 1-0 για τον Απόλλωνα με δυνατό σουτ του Συμελίδη. Ο Απόλλων συνέχισε να είναι ανώτερος και με καλές φάσεις και στο 42' έκανε το 2-0 μετά από κεφαλιά - πάσα του Καλογέρη και πλασέ του Κυβελίδη. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να μειώσουν με πλασέ του Σταματή που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν και άλλα γκολ να βάλουν. Στο 58' ο Συμελίδης κερδίζει πέναλτι από τον Κοντοχρήστο και ένα λεπτό μετά ο Μπρίτο σκόραρε από την άσπρη βούλα. Στο 63' από σέντρα του Συμελίδη ο Μπρίτο με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το 4-1. Ο Απόλλων Πόντου έχει πιάσει την 7η θέση ενώ ο Παναιγιάλειος με τα τόσα προβλήματα στο εξωαγωνιστικό σκέλος του παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα