Κισσαμικός-Αιγινιακός 3-1

Gazzetta team
Κισσαμικός-Αιγινιακός 3-1

bet365

Στο 27' η ομάδα της Κρήτης είχε σκοράρει τρεις φορές και έκανε εύκολο το έργο της το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο 0-0 Καραϊσκάκης-Δόξα και Εργοτέλης-Σπάρτη.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο Κισσαμικός «καθάρισε» το ματς με τον Αιγινιακό στα πρώτα 27 λεπτά μιας και βρέθηκε μπροστά με τρία τέρματα!

Μόλις στο 4' ο Αποστολίδης με κοντινό πλασέ (μετά από ασίστ του Χαλκιαδάκη) έκανε το 1-0 και στο 10' ο Ζαν Μπατίστ Λέο έκανε το 2-0! Το επιθετικό κρεσέντο του Κισσαμικού ολοκληρώθηκε στο 27' όταν ο Χαλκιαδάκης έκανε το 3-0!

Η μοναδική αντίδραση του Αιγινιακού ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου όταν μείωσε με τον Παπαδόπουλο αλλα μέχρι εκεί, μιας και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το παραμικρό.

Οι συνθέσεις
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (87' Νικόλτσης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (77' Λεμονής), Λέο (62' Ξύδας)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Ινζίδης (78' Ταουσάνης), Αντωνιάδης, Πολύζος, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Ζούρκος (78' Φουρτζίου), Παπαδόπουλος

Εκτο ματς χωρίς νίκη για τη Δόξα
Ακόμα μία ισοπαλία για την ομάδα της Δράμας η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε μέσα στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα του Νίκου Κωστενόγλου μετράει έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες και μία ήττα) με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις.

Παρόλα αυτά η Δόξα είχε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά στο 65' ο Κουσκουνάς ο οποίος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μέλκα.

Oι συνθέσεις:
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Κόλινς (58' Κόλινς), Χούσος, Δημητριάδης (75' Κουσίδης), Μακρίδης (90' Ευαγγέλου), Λουκίνας
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Οστοϊτς, Γκότοβοτς, Ντατίδης, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά (41' Μαρκόπουλος), Ματσούκας (36' Αρναρέλλης), Κουσκουνάς

Εργοτέλης – Σπάρτη 0-0

Μια ακόμα απώλεια για τον Εργοτέλη με τους Κρητικούς να μην μπορούν στο Παγκρήτιο να επικρατήσουν της Σπάρτης και να μένουν πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Τάκη Γκώνια ήταν αυτή που έχασε την μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μπουρσέλη στο 71' αλλά το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Με την ισοπαλία αυτή οι Ηρακλειώτες έφτασαν τους 10 και παραμένουν στην 16η θέση, ενώ οι Σπαρτιάτες τους 21 και βρίσκονται στην 5η.

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής (72′ Αγγελόπουλος), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Ν’ Ντιαγιέ (82′ Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος (75′ Ροβίθης), Μπούζας.

Σπάρτη (Γράφας): Γιακουμής, Γραικός, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τζιμότζι (55′ Κατσίκης, 74′ Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Μπαρέττας (86′ Δονδοτσάκης), Ράντι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα