(Χ)αμένοι και οι δύο...

Gazzetta team
(Χ)αμένοι και οι δύο...

bet365

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλίας ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας με το 1-1 να βρίσκει χαμένους και τους δύο.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της football league διεξήχθη στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ντέρμπι της Θεσσαλίας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφεραν να την πάρουν με το 1-1 να βρίσκει χαμένες και τις δύο ομάδες.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι όπως αναμενόταν με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ανοίγουν το σκορ στο 89' με σουτ του Κονέ. Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τη νίκη, ήρθε ο Τόμιτς με εκτέλεση πέναλτι στο 90' να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Με τον βαθμό αυτόν τα Τρίκαλα έφτασαν τους 23 και βρίσκονται 4 πίσω από τον τρίτο ΟΦΗ που έχει ένα ματς λιγότερο, ενώ η Αναγέννηση έφτασε τους 18 και είναι στην 8η θέση.

Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος (75′ Τζόκιτς), Μιλοσάβλιεβ, Γροντής (60′ Σαχινίδης), Ντακόλ (60′ Ζγκούρι), Τόμιτς, Γιαννιτσάνης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκ, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (78′ Ντάγκρας), Τζέκος (54′ Κονέ), Πλαβούκος, Χαντζάρας (15′ Μπούσδρας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα