Αργυρόπουλος ο τέταρτος για ΟΦΗ

Αργυρόπουλος ο τέταρτος για ΟΦΗ

Αργυρόπουλος ο τέταρτος για ΟΦΗ

Τις μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει ο ΟΦΗ με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτηση και του 28χρονου αμυντικού Λεωνίδα Αργυρόπουλου.

Ενίσχυσης συνέχεια για τον ΟΦΗ, με τους Ηρακλειώτες να κάνουν την τρίτη σημερινή μεταγραφή τους και τέταρτη συνολικά. Συγκεκριμένα με τα ασπρόμαυρα θα αγωνίζεται πλέον ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Την τέταρτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο ακραίο αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο. Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαίου 1990 στην Κόρινθο. Εχει ύψος 1μ78. Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά. Εχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Λεωνίδα, καλως ήρθες στον ΟΦΗ»!

«Να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ότι «είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, θα προπονηθούν την Τρίτη (23/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 

Best of internet