Πήρε και Βαφέα ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Πήρε και Βαφέα ο ΟΦΗ

bet365

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι ως το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Νίκος Βαφέας με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανακοινώνει την συμφωνία.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί απέκτησαν με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Νίκο Βαφέα, με την μεταγραφή να την ανακοινώνει ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο Νίκος Βαφέας γεννήθηκε στις 21/2/1997 στη Θεσσαλονίκη κι έχει αγωνιστεί στον Αίαντα Ευόσμου, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Βαφέα στον ΟΦΗ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα των Κρητικών, ο Νίκος Βαφέας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτό που είδα από την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, με τους παίκτες να παίζουν ο ένας για τον άλλο. Αλλά και μια ατμόσφαιρα γηπέδου εκπληκτική που δεν την συναντάς, ούτε στη Σούπερ Λίγκ. Το πρωτάθλημα της Football league είναι σκληρό και έχει παγίδες, όμως είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ τελικά θα τα καταφέρει. Ηρθα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα, να πετύχει το στόχο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα