Στον ΟΦΗ και ο Ντίνας (pic)

Στον ΟΦΗ και ο Ντίνας (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Στον ΟΦΗ και ο Ντίνας (pic)

bet365

Δεύτερη μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Ντίνα ως το καλοκαίρι.

Γιουβέντους - Τζένοα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Θανάσης Ντίνας, που θα ενισχύσει τους «μελανόλευκους» στην προσπάθειά που καταβάλλουν να κερδίσουν την άνοδο στη Superleague Σουρωτή. Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση της ομάδας του Ηρακλείου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μαχαίρα.

Η συμφωνία με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, επικυρώθηκε την Δευτέρα, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Ντίνας, που στο παρελθόν έχει περάσει από Ξάνθη (2007/08), Ζάκυνθο (2008-2010), Παναχαική (2010-2013), Παναθηναικό (2013-2015), Πλατανιά (2015-2017) και Τρίκαλα (2017), θα ξεκινήσει την Τρίτη προπονήσεις με τον Όμιλο, ώστε να ενταχθεί άμεσα στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Θεσσαλία για τη 13η αγωνιστική της Football League (28/1, 15.00).

Αμέσως μετά τις υπογραφές, το νέο απόκτημα των Κρητικών μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: «Από τη μέρα που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, χάρηκα πολύ. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα και αυτό φάνηκε και στο 0-1, στο πόσο έσπρωξε την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ.

» Ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Ήμουν δυο χρόνια στα Χανιά και τον Πλατανιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και το νησί. Οι Κρητικοί είναι φιλόξενοι άνθρωποι και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα