ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου 3-1

Gazzetta team
ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου 3-1

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μάνο, ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Πόντου και μείωσε την διαφορά από την κορυφή...

Μπορεί τα προβλήματα να είναι πολλά για τον ΟΦΗ όμως παραμένει πολύ δυνατά στο κόλπο της ανόδου. Η ομάδα του Ηρακλείου αν και βρέθηκε να χάνει από τον Απόλλωνα Πόντου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 και να εκμεταλλευτεί την γκέλα του Αρη με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' με τον Συμελίδη όμως ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Μάνο. Ο παίκτης του ΟΦΗ όχι μόνο ισοφάρισε στο 17' με ωραία ατομική προσπάθεια αλλά έκανε και το 2-1 για τον ΟΦΗ δίνοντας του το προβάδισμα για τη νίκη.

Ο ΟΦΗ μάλιστα «καθάρισε» το τρίποντο στο 83' με το γκολ του Παπαστεργιανού κι έτσι μετά από 12 αγωνιστικές παραμένει στην 3η θέση αλλά μόλις στο -3 από τον Αρη και -2 από την Παναχαϊκή.

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88' Μονιάκης), Λεάλ, Μάνος
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Τσεμπερίδης, Λιόνης (66' ΕνΛουντούλου), Καλογέρης, Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (76' Κυβελίδης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα