Έσωσαν τον βαθμό τα Τρίκαλα, νέα γκέλα για την Δόξα Δράμας

Gazzetta team
Έσωσαν τον βαθμό τα Τρίκαλα, νέα γκέλα για την Δόξα Δράμας

bet365

Τα Τρίκαλα κατάφεραν κι έσωσαν τον βαθμό στις Σέρρες (1-1), ενώ η Δόξα Δράμας έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας. Άνετη νίκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Αίγιο, νίκη και για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Συνέχισε να ανεβαίνει η Σπάρτη που κέρδισε την Καλλιθέα, ενώ την δεύτερη νίκη του πήρε στη Βέροια ο Εργοτέλης.

Νέα γκέλα υπό το βλέμμα του Κωστένογλου

Ακόμα ένα ματς που η Δόξα Δράμας άφησε βαθμούς! Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ανατρέψει το γρήγορο γκολ του Καρακατσάνη, εντούτοις ο Απόλλων Λάρισας βρήκε τον τρόπο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Δράμα!
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Καρακατσάνη αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Κάσες ισοφάρισε για την Δόξα. Μία Δόξα που βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 61' με τον Κουσκουνά μετά από ασίστ του Γουνδουλάκη. Ομως στο 63' ο Ιβανίδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Το ματς παρακολούθησε από την κερκίδα ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας.

Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας (Νίκος Ιωσηφίδης): Μένκα, Σιώπης (87' Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Οστοϊτς, Γκότοβοτς, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (79' Λίτσκας), Κάσες (58' Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Κουσκουνάς
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυρίας (64' Κάνουλας), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (70' Συράκος), Ιβανίδης (83' Γ. Ανδρέου)

Πανσερραϊκός – Τρίκαλα 1-1

Δύο σημαντικούς βαθμούς άφησαν στις Σέρρες τα Τρίκαλα, που έμειναν στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό.

Οι γηπεδούχοι, αφού δεν δέχτηκαν το γκολ στο 39' μετά την ωραία ενέργεια και το σουτ του Γιαννιτσάνη, κατάφεραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Ο Αποστολίδης έκανε λάθος και ο Γκούρτσας προ κενής εστίας έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Τελικά τα Τρίκαλα βρήκαν απάντηση από την άσπρη βούλα. Ο Γροντής κέρδισε πέναλτι από τον Τσαμούρη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόμιτς κι έκανε το 1-1. Στο 88' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Τσιμίκας, Αναστασόπουλος, Κάκκο (69’ Δούμτσιος), Στέβιτς (23’ Ρούτσης), Κρητικός, Γκούρτσας (62’ Πόζογλου).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος (46’ Ζγκούρη), Τζόκιτς (80’ Μάκος), Τόμιτς, Μιλοσάβλιεβ, Γιαννιτσάνης, Ντακόλ (60’ Γροντής).

Σπάρτη – Καλλιθέα 1-0

Μία ακόμα νίκη για την... ανεβασμένη Σπάρτη στην Football League με σκόρερ τον Τριανταφυλλάκο με σουτ στο 10'. Στο 84' ο Ράντι είχε χαμένο τετ α τετ. Η Καλλιθέα από την άλλη παρέμεινε σε εξαιρετικά δυσχερή βαθμολογική θέση.

Σπάρτη (Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τσιμόντζι (66′ Μπέλης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (78′ Γραικός), Ράντι και Ράνος.

Καλλιθέα (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Βαλμάς (46′ Μάκο), Σεζάι, Παπαγγελής, Σμυρλής, Συριόπουλος, Ταμπάκης (46′ Γκέτσι), Τσατσόπουλος, Ντιακιτέ και Χοτζάλι (70′ Μήλιος).

Παναιγιάλειος – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-4

Διασυρμός για τον Παναιγιάλειο στην έδρα του από τον ΑΟΧ / Κισσαμικό με 4-0!Σκόρερ οι Αποστολίδης στο 4' με πλασέ και στο 57' με σουτ, Σαλιάκας με σουτ στο 26' και Παντελάκης με κεφαλιά στο 55'. Εκτός των άλλων στο 8' ο Ρέλλας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή το σουτ του Αποστολίδη σε μία φάση που θα μπορούσε να κάνει πέντε τα γκολ των Κρητικών! Ο ΑΟΧ / Κισσαμικός συνέχισε έτσι την... αναρρίχησή του στην βαθμολογία ενώ ο Παναιγιάλειος παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Παναιγιάλειος (Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας (74' Ντέμο), Βλάχος, Σμίλτος, Κοντοχρήστος, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Γκούμας (46΄Κόκκορης), Σκαρτσίλας, Γκούφας (54′ Μπρους), Σταματής.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (62′ Ξύδας), Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης, Σάλιακας, Χαλκιαδάκης και Λέο (71' Νικόλτσης).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός 2-0

Σπουδαία βαθμολογική... ανάσα για την Αναγέννηση Καρδίτσας με το 1-0 στο γήπεδό της επί του Αιγινιακού καθώς συνεχίζει να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Σκόρερ ο Τζέκος με κεφαλιά στο 74' και ο Σουντουρά με σουτ στο 92'. Ο Αιγινιακός από την άλλη εξακολουθεί να έχει βαθμολογικό... θέμα και να μην έχει ξεφύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (90′ Μασούρας), Τζέκος, Πλαβούκος και Χαντζάρας (57′ Κονέ).

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος και Προσκυνητόπουλος.

Βέροια – Εργοτέλης 0-2

Δεύτερο τρίποντο στη φετινή Football League για τον Εργοτέλη, πρώτο στο γήπεδο! Οι Κρητικοί, έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Βέροιας την οποία κέρδισαν με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν λίγο καλύτεροι από τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 44', όταν ο Σταματάκος πέρασε στον Κάιπερς κι αυτός έκανε το 0-1. Ο ίδιος στην επανάληψη είχε δοκάρι στο 71' μετά από σουτ και... κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του στο 85'! Τότε ο Αγγελόπουλος πέρασε στον Κάιπερς κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης (33’ Τριαντάφυλλος), Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (75’ Μέξης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Λίταινας (66’ Λαζόπουλος), Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (75’ Εντιαγέ), Βογιατζής, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (69’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Σταματάκος (84’ Ιατρούδης), Μπούζας, Κάιπερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα