Σπανός: «Όποιος είναι στον Αρη πρέπει να αντέχει την πίεση»

Gazzetta team
Σπανός: «Όποιος είναι στον Αρη πρέπει να αντέχει την πίεση»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στην κακή απόδοση του Αρη στο «στραβοπάτημα» απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, τονίζοντας πως πρέπει να αντέξουν άπαντες την πίεση του συλλόγου, για να φτάσει η ομάδα «εκεί που πρέπει».

Ο Αρης προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-0), χάνοντας μέρος από το προβάδισμα που είχε αποσπασμένος στην κορυφή της Football League.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε στις κακές επιλογές των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα, το οποίο σημαίνει, όπως είπε, πως όλοι πρέπει να δουλέψουν για να ξεχαστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αρη στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα κακό απόγευμα βάσει αποτελέσματος και της εικόνας του πρώτου μέρους. Μπήκαμε και χάσαμε πάλι ένα ημίχρονο, όπως κάνουμε δυστυχώς τον τελευταίο καιρό. Ηρεμήσαμε το δεύτερο μέρος, με καλό ποδόσφαιρο, πίεση στον αντίπαλο και ευκαιρίες. Αυτό που μένει στο τέλος όμως είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορεί να μου βγάζει παράπονο, αλλά από την ομάδα του πρώτου είμαι δυσαρεστημένος. Η ομάδα βέβαια είναι μία. Με βάση αυτό πρέπει να πορευτούμε και να βγούμε μπροστά για να δείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά. Να πάρουμε αλλού αυτό που χάσαμε σήμερα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Έχει δίκιο να φωνάζει. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Υπάρχει πίεση. Πρέπει να την αντέχουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Με πάθος και ένταση τα οποία δεν τα έχουμε συνέχεια, για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τις επιλογές των Λώττα και Παυλίδη που δεν... βγήκαν αγωνιζόμενοι μαζί: «Οταν ο προπονητής παίρνει την απόφαση να βάλει δύο παιδιά, παίρνει και την ευθύνη. Χάσαμε ένα ημίχρονο. Αν δεν το χάναμε και ήμασταν όπως στο δεύτερο, ίσως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα και εάν θα βοηθήσει η διακοπή: «Νομίζω ότι το να είσαι 1 ή 7 βαθμούς πίσω, σε αυτή τη στιγμή της σεζόν ίσως να μην λέει κάτι. Εάν βέβαια κάποιοι επαναπαυτεί, θα πρέπει να το βγάλουν από το μυαλό τους. Άρα λοιπόν είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τυχόν πανηγυρισμούς. Μία ομάδα βγαίνει στο τέλος της σεζόν. Να κάνουμε... restart στο μυαλό μας και να καταλάβουμε ότι με προσπάθεια, θέληση, πίστη πρέπει να συνεχίσουμε. Άλλο να είσαι σε άλλη ομάδα της κατηγορίας και άλλο στον Άρη. Αυτό πρέπει να το συνηθίσουμε. Στην... άσχημη, θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε τα πράγματα».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και εάν θα αναγκάσουν άμεσα στην ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές: «Εχω επισημάνει και έχω μπει στη διαδικασία να πω τι θέλω. Το θέμα είναι των ανθρώπων που διοικούν την ομάδα. Νομίζω ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει. Με κουράγιο, δύναμη και θέληση. Χρειαζόμαστε όμως κάτι. Και αυτό φαίνεται. Κάτι πρέπει να γίνει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα