Έκλεισε παλιό παίκτη της ΑΕΚ η Σπάρτη!

Gazzetta team
Έκλεισε παλιό παίκτη της ΑΕΚ η Σπάρτη!

bet365

Η ομάδα της Σπάρτης ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Κασβιρόπουλου που βγήκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει περάσει από την πρώτη ομάδα. Ανακοινώθηκε ο Δοδοντσάκης, κλεισμένος και ο Μπουζούκης.
Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ της Σπάρτης. Οι Λάκωνες έκλεισαν και τον 21χρονο αριστερό μπακ χαφ Τρύφωνα Κασβιρόπουλο, που ξεκίνησε από τους μικρούς της ΑΕΚ, μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα και μετά πέρασε από Ιταλία, Πανιώνιο, Παναιγιάλειο και Αχαρναϊκό. Φέτος είχε κάνει 3 ματς.
Ακόμα έκλεισε τον 24χρονο μέσο Γιώργο Μπουζούκη, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Λοκομοτίβ Σόφιας. Απομένουν κάποια έγγραφα βέβαια για την σχετική ανακοίνωση. Επίσης έκλεισε και ανακοινώθηκε ο Δοδοντσάκης. Ο 19χρονος πανύψηλος στόπερ που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και προέρχεται από τον δικέφαλο του Βορρά. Η Σπάρτη θα πάρει και άλλους 3 παίκτες: 2 wingers και έναν κεντρικό χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα