Η λογική επιλογή του Λώττα

Η λογική επιλογή του Λώττα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η λογική επιλογή του Λώττα

bet365

Μια εκτίμηση αλλά και οι λύσεις που δοκιμάστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν ουσιαστικά υποχρεώνουν τον Δημήτρη Σπανό να κοιτάξει στην… άκρη του πάγκου και να δώσει φανέλα βασικού στον Άρη Λώττα για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Η εκτίμηση πηγάζει από μια εσωτερική διαπίστωση. Για την ακρίβεια εκτιμάται ότι το καλύτερο ημίχρονο του φετινού Άρη ήταν το πρώτο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στον θεσμό του Κυπέλλου όπου ο Λώττας είχε ξεκινήσει βασικός. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι ότι οι λύσεις που δοκιμάστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν δεν απέδωσαν στο επίπεδο που θέλουν στο τεχνικό επιτελείο. Γιατί η θέση του Πασά δεν είναι πίσω από την κορυφή της επίθεσης, ο Παυλίδης το έκανε… κατά συνθήκη, ενώ ο Στεφάνοβιτς που αποχώρησε δεν έπεισε ποτέ μέσα από το πρόγραμμα των προπονήσεων. Η τελευταία λύση ήταν αυτή του Λούκα Μιλούνοβιτς αλλά και ο Σέρβος ουσιαστικά αγωνίστηκε σε μια θέση την οποία… δεν την έχει.

Ως εκ τούτου, η χρησιμοποίηση του Λώττα στο βασικό σχήμα – πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο – απέναντι στον Καραϊσκάκη έχει ωριμάσει στο μυαλό του Δημήτρη Σπανού και μένει να φανούν οι υπόλοιπες επιλογές του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα