Αγωγές και μηνύσεις κατά του Καλαϊτζίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αγωγές και μηνύσεις κατά του Καλαϊτζίδη

bet365

Στην αντεπίθεση περνούν οι ομάδες που ανέφερε ο Δημήτρης Καλαΐτζίδης στην κατάθεσή του στην αθλητική εισαγγελέα καθώς σύμφωνα με όλα όσα σημείωσαν οι κ. κ. Νιώπας, Νικόλαρος ήδη κίνησαν τις διαδικασίες για την κατάθεση αγωγών και μηνύσεων.

Αμφότεροι παραχώρησαν συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5. Ο Γιάννης Νιώπας υποστήριξε ότι «ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Είναι ψεύτης. Λέει ψέματα. Αυτά που λέει ο κύριος Καλαΐτζίδης είναι χαζά. Κι εγώ μπορώ να πω οτιδήποτε, δημοκρατία έχουμε αλλά τα δικαστήρια θα κρίνουν. Σημασία έχει τι είναι αλήθεια και τι όχι. Είναι επίσης η πρώτη φορά που λέει τέτοιες ασυναρτηρίσες; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καθίσει μια φορά στον πάγκο της ομάδας του. Μόνο στην κερκίδα τον βλέπω, μαλώνει με όλο τον κόσμο. Κι αφού του τα είπα τον Σεπτέμβριο – όπως λέει – γιατί τα είπε μετά το ματς στο Αιγίνιο;», είπε και συμπλήρωσε:

«Αν με καλέσει η Εισαγγελία θα πάω. Μίλησα και με τον κύριο Καρυπίδη και μου είπε να κάνω μηνύσεις. Του απάντησα ότι έχω υπομονή και την κατάλληλη στιγμή θα κάνω αυτό που οφείλω να κάνω. Επτά χρόνια κανείς δεν άνοιξε το στοματάκι του να πει κάτι για μένα. Ξαφνικά ο Καλαΐτζιδης βλέπει φαντάσματα παντού».

Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, σημείωσε… «κάποιος πρέπει να τον μαζέψει. Είναι απαράδεκτος. Πότε τα κάναμε όλ’ αυτά που λέει; Και γιατί δεν τα κατήγγειλε τον Σεπτέμβριο; Αν κέρδισε εκείνο το παιχνίδι θα μιλούσε; Όλα είναι εκ του πονηρού. Θέλω να ανοίξουν τα τηλέφωνα, να δούμε τις συνομιλίες γιατί ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Ήδη έχω δώσει εντολή για να κατατεθεί αγωγή και μήνυση εναντίον του. Προσωπικά, έχω πάει σε πολλά γήπεδα, υπήρξα ποδοσφαιριστής αλλά μόνο στο γήπεδο της Καλαμαριάς Απόλλωνα υπάρχουν τόσοι φουσκωτοί. Είναι νορμάλ να έχει τόσους φουσκωτούς;».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα