Ιντζόγλου: «Δεν σκεφτόμαστε τη διαφορά»

Ιντζόγλου: «Δεν σκεφτόμαστε τη διαφορά»

Gazzetta team
Ιντζόγλου: «Δεν σκεφτόμαστε τη διαφορά»

bet365

Στον επαγγελματικό αθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα και σ’ αυτό στάθηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Ο έμπειρος μέσος του Άρη στάθηκε και στη διαφορά που έχει αποκτήσει η ομάδα του τονίζοντας ότι δεν αλλοιώνει το υψηλό κίνητρο του ιδίου και των συμπαικτών του.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Libero107.4» και αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, τονίζοντας ότι ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. «Θεωρώ ότι ήταν μια επαγγελματική νίκη. Δεν μας βοήθησε το γήπεδο, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και ίσως εκεί θεωρήσαμε το παιχνίδι είχε τελειώσει. Είχαμε ένα κακό ημίωρο όπου θα έλεγα ότι δεν είχαμε συγκέντρωση. Όταν προηγείσαι στο σκορ και με τον αγωνιστικό χώρο σ’ αυτήν την κατάσταση, σου δημιουργείται η εντύπωση ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει», είπε.

Σε ερώτηση σχετική με το ότι ο Άρης κέρδισε παρότι δεν είχε καλή απόδοση, απάντησε: «Το ιδανικό είναι να συνδυάζονται οι νίκες με καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τους βαθμούς ούτως ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε στην Α’ Εθνική. Κι εμείς προβληματιζόμαστε για την εικόνα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε επί τούτου, αλλά είναι και σημαντικό όταν κερδίζεις μη έχοντας παίξει αυτό που μπορούσες. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κούραση, το κίνητρό μας είναι οι διαδοχικές νίκες».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Άρης έχει αποκτήσει διαφορά κι αν αυτό επηρεάζει τη σκέψη των παικτών, είπε: «Ίσα-ίσα, σκεφτόμαστε αντίθετα. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε για να μη νιώσουμε πίεση. Συν τοις άλλοις, είδαμε ότι τόσο τα Τρίκαλα όσο και η Παναχαϊκή ενισχύθηκαν σημαντικά και θα παλέψουν μέχρι το τέλος, ενώ δεν πρέπει να ξεγράφουμε και τον ΟΦΗ παρά τα προβλήματά του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα