Αμπρέου: «Θέλω να παίξω ξανά στην Ελλάδα!»

Αμπρέου: «Θέλω να παίξω ξανά στην Ελλάδα!»

Gazzetta team
Αμπρέου: «Θέλω να παίξω ξανά στην Ελλάδα!»

bet365

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου μπήκε στο ρεκόρ Guinness ως ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται σε 26 επαγγελματικές ομάδες και δήλωσε ότι θέλει να γυρίσει στη χώρα μας!


Η καρδούλα του το λέει ακόμα! Ο Loco, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Άρη, υπέγραψε στα 41 του στην Αουντάξ Ιταλιάνο της Χιλής και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους επαγγελματικούς σταθμούς! Ο Αμπρέου μίλησε στην εφημερίδα Documento για τη χώρα μας και την επιθυμία του να επιστρέψει ως ποδοσφαιριστής!

«Για μένα το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα. Είναι το πάθος μου, σε αυτό εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου. Είναι η ζωή μου όλη», είπε στο Documentο ο Ουρουγουανός και πρόσθεσε, όσον αφορά την Ελλάδα: «Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να επιστρέψω στην Ελλάδα. Για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, ανεξάρτητα από το αν ήταν αρκετά σύντομη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ όσο θα ήθελα, γιατί είχα πολλές υποχρεώσεις με την εθνική της χώρας μου. Κάθε μήνα σε ένα αεροπλάνο για υπερατλαντικά ταξίδια. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς από άλλο πόστο, αφού θέλω να γυρίσω για να παίξω! Εάν δεν τα καταφέρω όμως θα συνεχίσω τη ζωή μου μέσα από το ποδόσφαιρο. Θα ασχοληθώ με την προπονητική και όταν είμαι έτοιμος θα χτυπήσω γνωστές σε εμένα ποδοσφαιρικές πόρτες και μία από αυτές θα είναι σίγουρα της Ελλάδας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Αμπρέου πριν από τρία χρόνια προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επιστροφής με τον Άρη, λέγοντας πως: «Έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Έρχομαι με χρήματα Γ' Εθνικής, αρκεί να ξαναφορέσω τη φανέλα του Άρη!».

Όσον αφορά το πώς τα καταφέρνει και συνεχίζει στα 41 του, είπε: «Φυσικά έκανα και κάνω θυσίες. Ό,τι περνάει από το χέρι μου. Δυνατές προπονήσεις, ατομικές, με personal trainer, διατροφολόγους, φυσικοθεραπευτές, ώστε να μπορώ να δώσω όλα τα απαραίτητα εφόδια στο σώμα μου. Νιώθω ευλογημένος και προνομιούχος που υπηρετώ το ομορφότερο άθλημα του κόσμου και πρέπει να παλεύεις σκληρά για να μην το χάσεις αυτό μέσα από τα χέρια σου. Το ποδόσφαιρο είναι η ολοκλήρωσή μου. Να σκεφτώ να αποσυρθώ; Θα το έκανα μόνο με βάση την κοινή λογική, που λέει ότι λόγω ηλικίας σιγά-σιγά φτάνει το πλήρωμα του χρόνου. Εγώ όμως δεν πιέζομαι να βάλω ημερομηνία στον εαυτό μου. Θα συνεχίσω να διασκεδάζω και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση θα αξιολογώ το σώμα μου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα