Σπανός: «Δεν πρέπει να ισορροπούμε σ’ ένα σχοινί»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σπανός: «Δεν πρέπει να ισορροπούμε σ’ ένα σχοινί»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στην ουσία και στο ότι ο Άρης εξασφάλισε τους βαθμούς της νίκης στη Λάρισα, αναφέρθηκε όμως και στον και σε τομείς που επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας του.

«Ήμασταν κακοί για ένα ημίχρονο. Παρόλο αυτά, είχαμε τη συγκέντρωση και την ηρεμία να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό το τρίποντο αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως ένα φόβο που βγάζουμε ορισμένες. Φορές», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε ευακιρίες και σκοράραμε σε μια φάση όπου δεν έδειχνε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο. Η νίκη όμως είναι νίκη, αλλά εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να λύσουμε κάποια πράγματα και να μην ισορροπούσε σ’ ένα σχοινί. Σήμερα αδικήσαμε τον εαυτό μας και δεν πρέπει να ξαναγίνει».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το πρόβλημα που ανέφερε, απάντησε: «Βλέπω ότι η ομάδα είναι λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό δεν διαχειριζόμαστε σωστά. Έχουμε έμπειρα παιδιά αλλά σήμερα φοβηθήκαμε να παίξουμε. Κάναμε πολλά λάθη, ίσως να έφταιγε και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Είμαστε όλοι μαθημένοι στην πίεση, θα πρέπει να ζούμε μ’ αυτή και δεν πρέπει να επαναληφθούν σοβαρά λάθη όπως αυτά που κάναμε. Δεχθήκαμε απειλές μέσα από οργανωμένες επιθέσεις του αντιπάλου κι αυτό δεν μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα».

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Κενάν Μπαργκάν, σημείωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να ακούω πολλά, αλλά με όλους τους ποδοσφαιριστές έχω άριστη σχέση. Δεν υφίσταται κόντρα και τσακωμός. Απλά κάθε φορά πιστεύω ότι μπορεί ο ένας να μου δώσει κάτι παραπάνω. Πάντα βάζω τους καλύτερους. Εκτιμώ και τον Μπαργκάν και τον Καπνίδη και τον Μιλούνοβιτς. Ότι υπήρχε με τον Κενάν υπάρχει. Εγώ θέλω μόνιμα τον Μπαργκάν του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αδικεί τον εαυτό του, γιατί είναι για μεγάλα πράγματα. Κάποιος θα πρέπει να του μιλήσει μέσα στη ψυχή του. Δεν θα του βάλω δέκα πρόστιμα και να λυθούν όλα. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώσω και όχι να διώξω…».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα