Με... σπασμένα τα φρένα η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Με... σπασμένα τα φρένα η Παναχαϊκή

bet365

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Παναχαϊκή με τους Πατρινούς να επικρατούν και της ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός έδρας με 1-0 και να παραμένουν τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και στην Παναχαϊκή αν κρίνουμε από τα έως τώρα αποτελέσματα έχει έρθει για τα καλά. Οι... Πατρινοί πηγαίνουν από νίκη σε νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας και της ΑΕ Καραϊσκάκης και συνεχίζουν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρώτο Άρη και 5 περισσότερους από τους τρίτους ΟΦΗ και Τρίκαλα με τους Κρητικούς να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Το κυριότερο όμως για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι πως έχουν καταφέρει να παίρνουν σημαντικές νίκες ακόμα και όταν δεν παίζουν και τόσο καλά, όσο σήμερα. Αυτό άλλωστε είναι το σημαντικό για μια ομάδα που δεν ξεκίνησε με μεγάλο στόχο την άνοδο, αλλά όσο συνεχίζει στον ρυθμό αυτό, δεν γίνεται να μην το σκέφτεται.

Στα του αγώνα το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Ελευθεριάδης με σουτ στο 27', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν από μία σημαντική ευκαιρία, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν με την Παναχαϊκή να παίρνει τη σημαντική νίκη.

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσοντάκης, Μακρής, Χούσος, Κόλινς (68′ Ευαγγέλου), Μακρίδης (77′ Μπεκατώρος), Δημητριάδης (57′ Κυριάκης), Λουκίνας

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Γκίνο (78′ Λουμπαρδέας), Αποστολόπουλος (46′ Στεργίδης), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (84′ Βασιλείου)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα