Απόλλων Λάρισας-Άρης 0-2

Απόλλων Λάρισας-Άρης 0-2

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας-Άρης 0-2

bet365

Ο Άρης πέρασε νικητής κι από την Λάρισα καθώς με τα γκολ του Ντούνη και του Διαμαντόπουλου επικράτησε με 2-0 και συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση για να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λίγκα!

Το ό,τι ο μοναδικός στόχος του Άρη για φέτος είναι η άνοδος, το γνωρίζουν όλοι και εννοείται πως δεν το κρύβουν οι άνθρωποι της ομάδας. Και πως να το κρύψουν άλλωστε όταν οι... κίτρινοι πηγαίνουν από νίκη σε νίκη, ακόμα και με σβηστές τις μηχανές, όπως σήμερα στην Λάρισα. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κατάφερε να πάρει ακόμα μία νίκη επικρατώντας στο χαλαρό του Απόλλωνα με 2-0.

Μια νίκη που την κρατάει στην κορυφή με 29 βαθμούς, τρεις παραπάνω από την δεύτερη Παναχαϊκή που ακολουθεί με 26 και 8 από τον τρίτο ΟΦΗ που έχει 21, αλλά ένα ματς λιγότερο. Οι Θεσσαλονικείς σήμερα ήταν καλύτεροι παρότι δεν έπαισαν υψηλά στάνταρ απόδοσης παίρνοντας αυτό που θέλουν σε κάθε ματς. Τους βαθμούς που θα τους φέρουν και πάλι στην Super League και αν συνδυαστεί με θέαμα, ακόμα καλύτερα, αν δεν συνδυαστεί το θέμα είναι να κατακτηθούν οι βαθμοί.

Όσον αφορά το ματς οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν από την αρχή τον έλεγχό του, κατάφεραν να προηγηθούν στο 39' με τον Ντούνη να προλαβαίνει την κακή έξοδο του Παϊτέρη και με πλασέ εκτός περιοχής να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες όπως και οι... κίτρινοι με τον Διαμαντόπουλο να καθαρίζει το ματς με γκολ στο 89' το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς (87′ Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (33′ Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61′ Κανούλας)

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (81′ Μπαργκάν), Ντούνης (91′ Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61′ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα