Τρίκαλα-Σπάρτη 2-1

Gazzetta team
Τρίκαλα-Σπάρτη 2-1

bet365

Νίκη... ανάσα για τα Τρίκαλα στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Σπάρτη με σκορ 2-1 και κατάφεραν έτσι να μειώσουν πάλι την διαφορά τους από την 2η Παναχαϊκή στην κατάταξη της Football League.
Η ομάδα των Τρικάλων σημείωσε μία σπουδαία νίκη στο εντός έδρας ματς με την Σπάρτη με σκόρερ τον Κοτσώνη στο 18' αλλά και αυτογκόλ του Βοσνακίδη στο 31'. Στο 18ο λεπτό ο Χιντζίδης έκανε το κόρνερ, ο Κοτσώνης πήρε την κεφαλιά και έτσι έγινε το 1-0. Ο σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα του στον συμπαίκτη του Καπό που είχε χτυπήσει με τη Βέροια. Στο 31' έπειτα από κόρνερ του Χιντζίδη ο Κοτσώνης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Βοσνακίδη για να καταλήξει στα δίχτυα. Η Σπάρτη απλώς μείωσε με πλασέ του Ζουλιώτη στο 47'. Εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζουλιώτης έκανε το 2-1.
Τα Τρίκαλα είχαν και άλλες καλές φάσεις πάντως με πιο χαρακτηριστική εκείνη με το σουτ του Πάνου στο δοκάρι στο 25'. Κινδύνευσαν πάντως να ισοφαριστούν στο τέλος με τον Αποστολίδη να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 91' από γύρισμα του Νιάρου και προβολή του Βοσνακίδη. Με αυτήν τη νίκη τα Τρίκαλα έπιασαν τους 21 βαθμούς και πλησίασαν πάλι την 2η θέση καθώς η Παναχαϊκή έχει 26 ενώ ο πρωτοπόρος Άρης έφτασε στους 29 πόντους.
ΑΟ Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς (64′ Τσιάρας), Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς (81′ Βέρτζος), Ντακόλ (77′ Ζγκούρι) και Γιαννιτσάνης.
Σπάρτη (Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Γραικός (81′ Φουρτάδο), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπέλης (46′ Τσιμόντζι), Ράντι (65′ Μπαρέττας) και Ράνος.
ΑΟΧ/Κισσαμικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κέρδισε ένα ακόμα ματς στην κατηγορία και παραμένει αρκετά ψηλά στην βαθμολογία ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας παραμένει μετά από αυτήν την ήττα σε καθεστώς πίεσης για την παραμονή της.
Ο άλλοτε παίκτης των Νέων του Ολυμπιακού Μανώλης Σάλιακας σκόραρε στο 17' με πέναλτι. Την απόφαση αυτή την αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι λέγοντας πως ο Σουντουράς δεν έκανε χέρι. Στο ματς υπήρξε και ένταση μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων. Στο 82' η Αναγέννηση έχασε μεγάλη φάση με εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη.
ΑΟΧ/Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (62′ Λεμονής), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (67′ Ξύδας) και Λέο (88′ Νικόλτσης).
Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Καρρίκι, Μπούσδρας, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (93′ Ρουσσάκης), Πλαβούκος, Χαντζάρας (79′ Παπαευθυμίου) και Τζέκος (69′ Κονέ).
Καλλιθέα – Βέροια 1-1
Προφανώς και την Καλλιθέα που παραμένει σε δυσχερή θέση σχετικά με την παραμονή της δεν την εξυπηρετούν αποτελέσματα σαν το 1-1 με τη Βέροια, η οποία δεδομένα είναι σε πιο καλή θέση βαθμολογογικά.
Το 1-1 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Συριόπουλου στο 7' και σουτ του Βανκεβάι στο 47'. Στο ματς αυτό χτύπησε αρκετά σοβαρά ο Θεοδωράκης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Βέροια φώναξε έντονα και για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 39'.
Καλλιθέα (Κορακάκης): Θεοδωράκης (49′ λ.τρ. Κορωνάκης), Καντέ, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Παπαγγελής, Βασιλείου, Μάκο (80′ Τσατσόπουλος), Γκέτσι, Σμυρλής, Ταμπάκης και Μίγγος (32′ Παυλής).
Βέροια (Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Κοζάκης, Ουνγιαλίδης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκενβάι, Λαζόπουλος (46′ Γιαμόα, 91′ Ζυγκερίδης) και Λίταινας (85′ Μέξης).

Αιγινιακός – Πανσερραϊκός 1-0

Νίκη-βαθμολογική ανάσα για τον Αιγινιακό με την ομάδα του Αιγινίου να επικρατεί εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 1-0 και να φτάνει τους 14 βαθμούς, ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με τα... λιοντάρια να έχουν μείνει στην 14η θέση με 11.

Όσον αφορά το ματς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με γκολ του Σοφιάνη στο 28', ενώ επτά λεπτά πιο νωρίς ο Παπαδόπουλος είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι (87′ Δωματάς), Πολύζος, Αντωνιάδης (78′ Ζούρκος), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος (69′ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης

Πανσερραϊκός (Μωυσίδης): Πολίτης, Παπουτσογιαννόπουλος (55′ Στέβιτς), Τσαμούρης, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Κάκκο (65′ Κρητικός), Ρούτσης, Πόζογλου (27′ λ.τρ. Δούμτσος), Γκούρτσας

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα