Παπαδόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει 20 μικρούς ήρωες»

Παπαδόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει 20 μικρούς ήρωες»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει 20 μικρούς ήρωες»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποθέωσε τους παίκτες του ΟΦΗ, μετά τη νίκη στο Αίγιο επί του Παναιγιάλειου, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα.

Τα προβλήματα περισσεύουν στους «μελανόλευκους», αλλά σε πείσμα αυτών, προχωρούν με νίκες στη Football League.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παναιγιάλειου, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε «μικρούς ήρωες» και υπογραμμίζοντας πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα, ώστε να έχει λύσεις για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ομιλητών:

«Είναι μια ωραία και σημαντική νίκη. Είπα στα παιδιά ότι εμείς κρατάμε ψηλά την ομάδα, η ψυχολογία μας έιναι σε καλά επίπεδα μετά τα τελευταία που έχουμε περάσει. Είχαμε μια άψογη τακτική, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Αυτοί οι παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα δίνουν τα πάντα για αυτήν. Για εμένα είναι 20 μικροί ήρωες μετά από αυτά που έχουν τραβήξει. Είμαι αισιόδοξος ότι μετά την Δευτέρα θα είναι μια άλλη ημέρα, θέλουμε βοήθεια γιατί έχουμε μείνει 20 παίκτες. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και καλώ τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει.

Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν η άνοδος. Στην συνέχεια, ο στόχος άλλαξε σε ύπαρξη της ομάδας. Αυτήν την στιγμή είμαστε στις πρώτες θέσεις, θα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα