Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-2

Gazzetta team
Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-2

bet365

Το καθήκον του έκανε ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιγιάλειο στο Αίγιο κέρδισε 0-2 κι έδειξε πως παρά τα πολλά προβλήματα συνεχίζει να είναι άκρως ανταγωνιστικός...

Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το Αίγιο, επικρατώντας 0-2 του Παναιγιάλειου και συνέχισε να δείχνει σε όλους πως θα πρέπει να τον υπολογίζουν όπως και να είναι...

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κι ευχήθηκαν να προηγηθούν στο 40' με σουτ του Κουτσιανικούλη μέσα από την μεγάλη περιοχή. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τους Κρητικούς να είναι μπροστά στο σκορ κάτι που άξιζαν από την εικόνα του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να βρουν την ισοφάριση, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ που είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους να βρει και δεύτερο γκολ στο 84' με τον Μάνο σε αντεπίθεση και να... τελειώνει την αναμέτρηση. Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε το παραμικρό και ο ΟΦΗ πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό διπλό για την συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (74' Γαβριηλίδης), Σμίλτος (87' Σακελαρόπουλος), Γκούφας, Ντέμο (56' Κόκορης), Σταματής, Σκαρτσίλας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος (91' Πλευράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (74' Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (86' Κοντογιάννης), Ποτουρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα