Από το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ χειρουργήθηκε ο Καπός

Gazzetta team
Από το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ χειρουργήθηκε ο Καπός

bet365

Ο παίκτης των Τρικάλων, Δημήτρης Καπός, που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΛ, υπέστη ζημιά στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Βέροια και χειρουργήθηκε από τον γιατρό της δεύτερης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 24χρονος φορ τραυματίστηκε σοβαρά στον πρόσθιο χιαστό και στον έξω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης των Τρικάλων με τη Βέροια (6/1), στην οποία οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη.

Από την ΑΕΛ απόφασίστηκε να εξεταστεί και να χειρουργηθεί από τη δική της ιατρική ομάδα, ώστε να έχουν επίβλεψη και πλήρη εικόνα της κατάστασης και της πορείας της αποθεραπείας του.

Ο Καπός μετράει φέτος ένα γκολ σε οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Χειρουργήθηκε χθες με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γεώργιο Μπασδέκη ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Καπός, που την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίζεται ως δενεικός στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο.

Ο κ.Αλέξης Κούγιας, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας μας ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Καπό ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα