Βέροια - Τρίκαλα 0-1

Δημήτρης Ρούσσος
Βέροια - Τρίκαλα 0-1

bet365

Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν την «ξέφρενη» πορεία τους με την τρίτη συνεχόμενη νίκη βρίσκοντας νέους πρωταγωνιστές, με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να «χαρίζει» το τρίποντο στη νέα του ομάδα στην έδρα των Μακεδόνων, στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Σε ένα κακό παιχνίδι στη Βέροια, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν εξαρχής σε παθητικό ρόλο κι αφήνοντας τη μπάλα στα Τρίκαλα, που όμως δεν κατάφερναν να απειλήσουν. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Καπό να αποχωρεί τραυματίας, όμως ουδόλως αποδυναμώθηκε η επίθεσή τους με την αντικατάστασή του από τον Ζγκούρη, που ήταν πολύ κινητικός και συντέλεσε στη δημιουργία του γκολ.

Στο 65’ ο 30χρονος φορ βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, αλλάζοντας ωραία τη μπάλα με τον Μιλοσάβλιεφ, πασάροντάς του την κατάλληλη στιγμή. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των Τρικαλινών σούταρε ωραία κι άνοιξε το σκορ, μαζί με τον «λογαριασμό» για τη νέα του ομάδα!

Το παιχνίδι ήταν κακό πριν το γκολ και παρέμεινε τέτοιο, με τη Βέροια να προσπαθεί να ισοφαρίσει, αλλά να μένει με τη θέληση. Έτσι, υπέστη την ήττα, που την άφησε στην 9η θέση με 13 βαθμούς.

Οι νικητές πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στη Football League και διατήρησαν επαφή με την πρώτη δυάδα, αφού είναι 4οι με 18 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον ΟΦΗ που επίσης νίκησε στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (37’ Οφέι), Δόρης (71’ Γιαμόα), Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58’ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46’ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15’ Ζγκούρη)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα