Διπλό «χτύπημα» από τη Δόξα Δράμας με Κουσκουνά και Σιώπη

Δημήτρης Ρούσσος
Διπλό «χτύπημα» από τη Δόξα Δράμας με Κουσκουνά και Σιώπη

bet365

Δρομολόγιο από την Κρήτη στη Μακεδονία έκαναν οι Νίκος Κουσκουνάς και Δημήτρης Σιώπης, που υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με τη Δόξα Δράμας.

Από τα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ, οι δυο Έλληνες παίκτες θα αγωνίζονται πλέον με τα αντίστοιχα των «μαυραετών». Αφού έμειναν ελεύθεροι από τον ΟΦΗ, ο Νίκος Κουσκουνάς και ο Δημήτρης Σιώπης αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Δραμινών.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο παίκτες είχαν καταθέσει προσφυγή εις βάρος των Κρητικών, ζητώντας τα δεδουλευμένα και την ελευθερία τους, όπερ και εγένετο.

Για τον Έλληνα σέντερ φορ, η ανακοίνωση της Δόξας αναφέρει:

«​Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Κουσκουνά στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών». Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στο Άργος (1,80 ύψος) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Αία Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα και ΟΦΗ. Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα με το νούμερο 19».

Αντίστοιχα, για τον Σιώπη, που ανακοινώθηκε επίσης την Πέμπτη:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σιώπη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μας γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1995 στο Τυχερό Έβρου και αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης. Αγωνίστηκε σε Κ20 Ολυμπιακού, Φωστήρα, Σπάρτη, ΟΦΗ.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα με το νούμερο 21».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα