Νίκη-ανάσα για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Gazzetta team
Νίκη-ανάσα για την Αναγέννηση Καρδίτσας

bet365

Σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στην Σπάρτη πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας, κατορθώνοντας έτσι να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χρυσή αλλαγή ο Χαντζάρας που πέτυχε το γκολ της νίκης.

Με τον Χαντζάρα να περνάει αλλαγή στο 67' και να σκοράρει στο 74' η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 1-0 επί της Σπάρτης. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έφτασε τους 13 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 9η θέση της Football League. Πρώτη ήττα για τη Σπάρτη με το Θωμά Γράφα στον πάγκο της.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας με κεφαλιά του Κονέ στο 47'. Στο 67' πέρασε στο ματς ο Βσίλης Χαντζάρας και επτά λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με προβολή έπειτα από ασταθή απόκρουση του Μακρυωνίτη.

Ενδεκάδες:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά (90'+1' Μασούρας), Σταματάκης (81' Μπούσδρας), Τζέκος, Πλαβούκος, Κονέ (67' Χαντζάρας).

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Γραικός (88' Τσιμότζι), Μπαρέττας (79' Μπέλης), Γουόρντεν, Ράνος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα