Νίκη-ανάσα για Κισσαμικό

Gazzetta team
Νίκη-ανάσα για Κισσαμικό

bet365

Σημαντική νίκη που τον ανέβασε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε ο Κισσαμικός επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής έλαβε χώρα στα Περιβόλια με τον Κισσαμικό να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ανέβουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, μια νίκη που κατέκτησαν οι γηπεδούχοι επικρατώντας με 2-0 των αντιπάλων τους.

Με το τρίποντο αυτό οι Χανιώτες ανέβηκαν στην 11η θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι Σερραίοι έμειναν στην 13η με 10. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 60' ο Χαλκιαδάκης έκανε το 1-0, για να έρθει ο Ντάγκρας στο 86' να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Δύο λεπτά πιο νωρίς πάντως ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, αλλά η κεφαλιά του Στέβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (69′ Σάλιακας), Βρεττός (88′ Σελινιωτάκης), Λέο, Χαλκιαδάκης (78′ Ντάγκρας).

Πανσερραϊκός (Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης, Πόζογλου (77′ Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73′ Γκέκας), Γκούρτσας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα