«Δεν θα γίνει η Παναχαϊκή πρόβατο επί σφαγή!»

«Δεν θα γίνει η Παναχαϊκή πρόβατο επί σφαγή!»

Gazzetta team
«Δεν θα γίνει η Παναχαϊκή πρόβατο επί σφαγή!»

bet365

Η Παναχαϊκή «βράζει» για τη διαιτησία στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, με τον ρέφερι ν' αφήνει την ομάδα της Πάτρας με 10 παίκτες, μόλις στο 7ο λεπτό.

Η Παναχαϊκή μπορεί να αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βρονταρά από το 7ο λεπτό, παρόλα αυτά κατόρθωσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, την Τετάρτη για την Football League.

Πάντως στην Παναχαϊκή επικρατεί οργή για τη διαιτησία του Τζουμαλάκη για την κόκκινη κάρτα στον Βρονταρά! Ο διαιτητής θεώρησε ότι ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής βρήκε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, αλλά το βίντεο δεν δείχνει κάτι τέτοιο ενώ η συγκεκριμένη αποβολή μόλις στο 7ο λεπτό, άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο για 83 ολόκληρα λεπτά.

Επίσης στην Παναχαϊκή εκτιμούν ότι παίκτης τους σε άλλη φάση, ανακόπηκε με οφσάιντ παρότι ήταν ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυνόμενο. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι οι Πατρινοί δεν μιλάνε επίσημα για όσα συνέβησαν, δεν είναι στόχος τους να γίνουν πρόβατα επί σφαγή.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα