Όρθια στην Καλαμαριά η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Όρθια στην Καλαμαριά η Παναχαϊκή

bet365

Η Παναχαϊκή μπορεί να αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βρονταρά από το 7ο λεπτό, παρόλα αυτά κατόρθωσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Μόνη στη δεύτερη θέση της Football League έμεινε η Παναχαϊκή, καθώς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Αχαιοί μείωσαν στους τρεις τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άρη.

Το ματς ξεκίνησε με αποβολή για την Παναχαϊκή. Μόλις στο 7' ο Βρονταράς είδε την κόκκινη κάρτα, καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Ο Απόλλωνας απείλησε πρώτος στο 11', αλλά το σουτ του Συμελίδη έφυγε άουτ. Στα λεπτά που ακολούθησαν οι Αχαιοί είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να κατορθώσουν να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Λόπεθ. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή λίγο πριν βγει το ημίχρονο, αλλά ο Σούλης απέκρουσε το σουτ του Συμελίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή να πάρουν το ματς. Πρώτα η Παναχαϊκή με τον Ελευθεριάδη στο 70', που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεθ σε τετ α τετ και στη συνέχεια ο Απόλλωνας με τον Κυβελίδη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Σούλη στο 79'. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ενδεκάδες:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Γ. Καλαϊτζίδης, Λιόνης (77' Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (51' Σωτηράκος), Φωτάκης, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Σπανός (10' Σούλης), Ελευθεριάδης (84' Αποστολόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα